RYHDY JÄLLEENMYYJÄKSI JA SAA VALIKOIMIISI
USEITA SUOSITTUJA MERKKITUOTTEITA

Rekisteröidy jälleenmyyjäksi jo tänään, niin saat valikoimiisi tunnettuja merkkituotteita, joille on runsaasti kysyntää. Meillä on jatkuvasti tuotteiden myyntiä edistäviä kampanjoita televisiossa, internetissä ja sosiaalisessa mediassa. Yrityksille tarkoitetusta verkkokaupastamme voit ostaa tuotteita silloin kun itse haluat, ja tuotteet toimitetaan myymälääsi sen aukioloaikana. Toimitamme niin pieniä kuin suuriakin tuote-eriä, joten kaikenkokoiset yritykset ovat tervetulleita asioimaan meillä.

 

Kiitos, että olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä

Aluksi tarvitsemme hieman lisätietoja yrityksestäsi. Täytä oheinen lomake, niin otamme pian yhteyttä. Hyväksymme jälleenmyyjiksi vain rekisteröityjä yrityksiä, emme yksityishenkilöitä.

Jälleenmyyjäksi rekisteröitymisessä on kolme helppoa vaihetta. Rekisteröityminen ei edellytä ostamista, vaan päätät itse, milloin haluat ostaa meiltä tuotteita.

Steg 1

Täytä kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot huolellisesti ja paina sen jälkeen Lähetä-painiketta, niin saat välittömästi sähköpostitse valmiiksi täytetyn jälleenmyyjäsopimuksen.

Steg 2

Les igjennom avtalen og signer digitalt. Etter at avtalen er signert fra din side sendes den over til oss for gjennomlesning og signering. Om alle detaljer er korrekte mottar du en signert avtale i retur i løpet av et par dager. Avtalen signeres trygt gjennom HelloSign.

Steg 3

En av våre medarbeidere sender deg innloggingsdetaljer til vår nettbutikk for bedrifter, og svarer på eventuelle spørsmål om hvordan man bestiller varer. Du kan kjøpe inn varer til ditt utsalgssted øyeblikkelig etter du mottar innloggingsdetaljene.

Tarvitsetko apua lomakkeen täyttämiseen?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään lomakkeen kanssa ja vastaa kysymyksiisi.

Puhelin: 09 4245 5777
[email protected]

Oops! We could not locate your form.